Tips

blog-portfolio-5.2

Wanneer je grsag mooi verzorgd haar wil is het verstandig om je haren met goede producten te voeden van een lijn. Neem bijvoorbeeld de Smooth lijn van MoroccanOil, welke verrijkt is met heerlijke Argan Olie en welke beschikt over de nieuwste AminoRenew technologie. Om de haren de verzorging te geven die het verdient, heeft Moroccanoil verschillende producten opgenomen in de Smoothing lijn. Een goede verzorging begint daarom ook bij een goede shampoo en eindigt met een stylingproduct

blog-portfolio-5.2
blog-portfolio-5.2
blog-portfolio-5.2

Zorg dat de wimpers de eerste 24 uur niet nat worden en ga niet onder de zonnebank of naar de sauna. De eerste 24 uur moet de wimperlijm nog uitharden.
Vermijd direct stromend water op de wimpers.
Bij het schoonmaken van de ogen niet met een handdoek of wattenschijfjes over de wimpers wrijven. Gebruik een wattenstaafje om je ogen dichtbij de wimperrand schoon te maken.
Gebruik geen producten op oliebasis in de directe omgeving van de wimpers. Door de olie kunnen de extensions losweken. Kies liever voor producten op waterbasis.
Borstel de wimpers regelmatig met de meegekregen brush, hiermee kun je de wimpers weer modelleren en brengt de volume weer terug.
Blijf zoveel mogelijk van de wimpers af en voorkom (onnodig) wrijven.
Slaap op je rug of op je zij en voorkom slapen op je wimpers.
Voor het behouden van een mooie volle oogopslag is een opvulbehandeling (refill) tussen de 2 en 3 weken nodig.
Laat de extensions altijd verwijderen door de wimperstyliste.

blog-portfolio-5.2
blog-portfolio-5.2
blog-portfolio-5.2

De natural tanning spray van MARC INBANE kun je heel eenvoudig zelf aanbrengen en zorgt voor een gezonde, natuurlijk egaal gebruinde huid. Het product is verrijkt met plantaardige, voedende en authentieke ingrediënten waaronder Aloë Vera en Ginkgo. De natural tanning spray is ontwikkeld voor frequent gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig.

GRATIS TE TESTEN IN ONZE SALON!