Recensies

*

Een tijdje terug heb ik hier voor het eerst wimperextensions en gellak laten zetten. Ik kom altijd met veel plezier in de salon en ben erg tevreden over de kwaliteit van de behandelingen en de gezelligheid. Blijf zeker altijd naar deze salon gaan, geweldig gewoon.

Een haarverlenging met extensions van HairTalk bij Attrattiva laten doen. En wat ben ik er gelukkig mee!! Had al enkele jaren andere soort extensions maar dit is echt ideaal. Ik voel de extensions niet eens zitten, zo fijn. Kan niet meer zonder!!!!

Ik kom al ruim 4 jaar bij Kelly in de salon en het is altijd even gezellig. Niet geheel onbelangrijk; de kwaliteit die ze levert is fantastisch. Ook komen er vaak mooie nieuwe gellak kleurtjes bij in het assortiment, dus lekker veel keuze. De Marc Inbane spray is ook ontzettend fijn die ik altijd bij haar koop.

Ik heb de HairTalk extensions in laten zetten bij Kelly en ben er meer dan tevreden mee. Haar kundige advies, de juiste kleurkeuze en juiste plaatsing in mijn haar maakt dat het er super natuurlijk en mooi uitziet. Kelly heeft passie in wat ze doet en dat zie je terug in het resultaat.

Sinds ongeveer een half jaar gebruik ik de producten van MoroccanOil, mijn haar is echt ontzettend opgeknapt. Mijn extensions laat ik ook altijd bij Kelly zetten, de tape extensions. Dit is echt de fijnste soort als je het mij vraagt!! Top salon.

Ik kom nu 3 jaar bij Kelly en ik ben super tevreden over mijn nagels en de service! Ook heeft Kelly altijd nieuwe hippe producten. Kortom een geweldige salon!

Kelly doet nu ruim een jaar mijn nagels en mijn hairextensions. Naast dat het altijd gezellig is geeft Kelly mij een goed en eerlijk advies! Ik ben super tevreden en ga altijd weer happy de deur uit!! Kelly je bent een topper! X

Super fijne salon. Ik ben ook helemaal enthousiast over mijn wimperlift behandeling! Mijn eigen wimpers lijken nu veel voller en langer.

Altijd een warm welkom met een kopje koffie en wat lekkers. Een zeer professionele salon en Kelly weet waar ze het over heeft. Nooit problemen met mijn extensions of nagels. Heel fijn altijd

Al zo'n twee jaar kom ik elke drie weken bij Attrattiva. Kelly is een gastvrije, altijd vrolijke vrouw die haar vak verstaat. Volg haar advies op en ga altijd weer met mooie verzorgde nagels de deur uit. Afgelopen zomer de C9 detoxkuur via haar aangeschaft. Een vliegende start gemaakt naar een gezonder eetpatroon en fitter leven. Op basis van mijn persoonlijke ervaringen beveel ik Attrattiva van harte aan!

Heb wimperextensions laten zetten na aanleiding van de vriendinnenbon die ik van mijn moeder heb gehad. Ben er echt zo blij mee. Ook met het advies wat Kelly me heeft gegeven. Wilde eigenlijk langere extensions maar ik kon beter met kortere beginnen. Ik heb dit advies opgevolgd en ben – zoals Kelly al dacht – erg tevreden met deze lengte. Super salon!!!

Je hebt m’n nagels erg mooi gelakt Kelly!

Prachtige zaak, Kelly is altijd even vriendelijk en doet haar werk puntje precies. Altijd blij met mijn wimperextensions (en in de zomer gellak op teennagels).

Kom al enkele jaren bij deze salon en ben nog altijd een zeer tevreden klant! Tot snel kel xxx Anneke

Afgelopen week bij Kelly geweest voor wimperextensions, het resultaat is super. Heb ze al meerdere jaren bij verschillende salons laten zetten, maar dit is de eerste keer dat ik écht tevreden ben en dat het er natuurlijk uit ziet. Prachtige zaak en Kelly is een leuke meid! Bedankt!

Sinds vorige week heb ik voor de eerste keer in mijn leven gellak geprobeerd, wat handig is dat zeg! Mooi verzorgde nagels die enkele weken mee gaan. Vriendinnen hadden me al eerder aangeraden om een keer bij deze salon mijn nagels te laten doen, en wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan. Ben er helemaal happy mee. Groetjes Inge

Prachtige hairextensions laten zetten door Kelly! Het is precies zoals ik me had voorgesteld. Kelly heeft hele mooie kleuren gebruikt en het komt precies overeen met mijn eigen haarkleur. Dit is helaas wel eens anders geweest bij andere salons. Wil voortaan altijd mijn extensions bij Attrattiva laten plaatsen Gr Samanta (een super tevreden klant :) )