Over ons

Kelly Tuijtelaars is de eigenaresse van Attrattiva. 

”Interesse in schoonheid heb ik altijd al gehad. Ik vind het erg belangrijk dat mensen er mooi en verzorgd uitzien en hier draag ik dan ook graag mijn steentje aan bij. Hierdoor ben ik op het idee gekomen om Attrattiva op te starten. Een salon die staat voor kwaliteit, klantgerichtheid en luxe tegen een betaalbare prijs. De beautysalon met alles onder één dak: tal van nagelbehandelingen, wimperextensions & hairextensions. Onze wimperextensions zijn van het merk Blink, de marktleider op dit gebied. In de nagelstudio werken wij voornamelijk met het merk Entity Beauty. Dit alles voor heerlijke behandelingen en prachtige resultaten. De 2 soorten hairextensions die gebruikt worden in onze salon zijn van het merk HairTalk & SoCap; HairTalk is een haarvriendelijk systeem o.b.v. een unieke tape-technologie van 100% human hair. SoCap is tevens 100% human hair met prachtige resultaten en goed betaalbaar! Uiteraard zijn wij in het bezit van alle benodigde diploma’s en certificaten voor de diensten die wij leveren en vinden het dan ook erg belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste trends op beautygebied. Dit alles zodat wij u kunnen blijven voorzien van deze ontwikkelingen in de vorm van een behandeling.’’
 
U kunt altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

Vestiging
Attrattiva is gevestigd aan de St. Josephstraat 157. De enige beautysalon die is gevestigd in het centrum van Dongen! Overal in het centrum kunt u gratis uw auto parkeren.

U wordt hartelijk welkom geheten in onze wachtruimte onder het genot van een kopje koffie of thee. De behandeling zal plaatsvinden in een moderne werkruimte, waar u wordt voorzien van alle mogelijke comfort.

Graag tot snel!

Bij ons kunt  u helaas niet pinnen