Wimperextensions

Foto's / wimpers1
Een fantastische mooie oogopslag door de beste soort wimperverlenging met losse haartjes van de beste kwaliteit. Langere, vollere en natuurlijk ogende wimpers!


Twee verschillende soorten wimpererextensions verkrijgbaar in onze salon (voor meer info, kijk onderaan de pagina bij extra info)*
Een natuurlijke uitstraling door de ‘haartje-voor-haartje’ methode
Maakt mascara, wimperverf en wimperkruller overbodig
Lengte, dikte & krul aangepast aan uw wensen
U voelt de extensions niet zitten
Bestand tegen water, traanvocht, zon en zee
Uw ogen hebben geen make-up meer nodig
Voor een langdurig perfect resultaat kunt u regelmatig uw wimperextensions laten opvullen
Altijd gezet door een Eyelash-specialiste met jaren ervaring en in het bezit is van een erkend diploma

Op het gebied van wimperextensions hebben wij al meerdere jaren ervaring. Hierdoor ben u van goede kwaliteit en een kundige wimperspecialiste verzekerd! 

Nieuwe set syntetisch €79,00
Opvulbehandeling binnen 2 weken €25,00
Opvulbehandeling binnen 3 weken €30,00
Opvulbehandeling binnen 4 weken  €35,00
 
Nieuwe set real mink (100% echte haartjes) €115,00
Opvulbehandeling binnen 2 weken €32,50
Opvulbehandeling binnen 3 weken  €37,50
Opvulbehandeling binnen 4 weken  €42,50


Extra informatie:

De wimperhaartjes zijn van hoogwaardig, anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals de natuurlijke wimperhaartjes. De extensions zijn gesteriliseerd en hypo-allergeen wat dus ook geschikt is voor de meest gevoelige ogen. Deze worden haartje voor haartje aan iedere individuele natuurlijke wimper bevestigd met een speciale zwarte ultra-sterke bonder (lijm) die zacht en flexibel blijft en absoluut geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimpers. U heeft geen mascara meer nodig, maar mag deze uiteraard wel gebruiken als u dit nodig vindt.

Om mooie, volle wimpers te behouden, wordt geadviseerd om iedere 3-4 weken een opvulbehandeling te laten doen. De gemiddelde behandelingsduur voor een nieuwe set wimperextensions is 60-80 minuten. Een opvulbehandeling duurt gemiddeld 45 minuten.

* Het verschil tussen de twee soorten wimperextensions zit in het materiaal. De synthetische wimperextensions zijn sythetisch, de real mink wimperextensions zijn uitgevallen haartjes van de nerts (marterachtige). Omdat dit echte haartjes zijn voelen ze vrijwel hetzelfde aan als uw eigen wimperhaartjes en dragen dus nóg comfortabeler dan de synthetische wimperextensions

Alle behandelingen zijn op afspraak