Hairextensions

Foto's / haren4

Tape-extensions van HairTalk & keratine extensions van SoCap Original

Algemene informatie

Adviesgesprek
Ons advies start met het bespreken van uw wensen; de kleur, de lengte, de hoeveelheid extensions die nodig zijn om het gewenste resultaat te bereiken en uiteraard wat uw budget is. Dit gesprek is geheel kosteloos.

De kleur
In de meeste gevallen zullen we voor meerdere kleuren kiezen om zo het meest natuurlijke effect te creëren wat we met uw hairextensions willen bereiken. Uw eigen haar bevat van nature ook meerdere kleuren, zo matchen we uw eigen haarkleur perfect met de kleur van de extensions. 

De lengte
De lengtes van de hairextensions van Original SoCap en HairTalk variëren van 30 tot 60 cm. Wanneer u voor een adviesgesprek bij ons in de salon langskomt bespreken we welk effect u graag wilt bereiken en wij kunnen u hier uiteraard over adviseren. Als de kleur, de lengte en de hoeveelheid extensions zijn bepaald gaan wij de extensions voor u bestellen. In de meeste gevallen kunt u binnen een aantal dagen bij ons terecht voor het plaatsen van de extensions.

Zwemmen en sauna
U kunt gerust met uw hairextensions zwemmen en naar de sauna. Het is wel aan te raden om de hairextensions in een vlecht te dragen om klitten de voorkomen. Verzorg hierna uw haar goed met shampoo en conditioner. Borstel uw haar daarna goed door vanaf de hoofdhuid. Op een heerlijke zonvakantie kan een haarmasker en verzorgingsspray (met UV-filter) zeker geen kwaad! 

Haar verven
Hairextensions kunnen prima gekleurd worden, echter is dit altijd op eigen risico. Ontkleuren wordt echter afgeraden. De hairextensions zijn tijdens het verwerkingsproces al ontkleurd en weer gekleurd. Het nogmaals ontkleuren verslechtert de kwaliteit van de extensions.

Garantie op hairextensions
Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van de door ons geplaatste hairextensions van HairTalk & Original SoCap. Wij geven hier dan ook 3 maanden garantie op, uitsluitend wanneer u de extensions op de juiste manier behandeld en verzorgd. De drie maanden garantie geldt uitsluitend wanneer u problemen ervaart of eventuele uitgevallen extensions meeneemt.
Let op: Medicijnen, zwangerschap en stress kunnen de haaruitval beïnvloeden en kunnen dus van invloed zijn op het verliezen van de hairextensions. Wij vragen u daarom om tijdens het adviesgesprek bij ons in de salon een eigen verklaring in te vullen.

HairTalk tape-extensions

HairTalk tape-extensions; meer dan 500 verschillende kleureffecten mogelijk!

22 verschillende natuur - en blondtinten
6 verschillende soorten haarstrips
4 verschillende lengtes
Creëer highlights & lowlights d.m.v. mini tapes

In onze salon wordt met de tape-extensions van HairTalk gewerkt. HairTalk staat bekend om de  ontzettend dunne skin tape & 100% remi human hair van superieure kwaliteit. Tape extensions zijn smalle baantjes haar met aan de bovenzijde een plakgedeelte. Er worden 2 tape extensions met het plakgedeelte tegen elkaar aan geplakt met een heel dun laagje van je eigen haar er tussen. Dit is een toonaangevend haarvriendeljk systeem voor haarverlenging en verdikking. Bij het inzetten wordt géén gebruik gemaakt van hitte, wat het onschadelijk en snel maakt. Ook kunnen de tape extensions worden herplaatst door de plakgedeelten te vervangen door een nieuw tapeje. De extensions kunnen na het verwijderen direct weer opnieuw worden ingezet. Deze hairextensions kunnen meerdere malen herplaatst worden. Afhankelijk van hoe snel uw haar groeit, is het het mooist als deze na 8 tot 10 weken herplaatst worden.

Aantal extensions
Een pak tape extensions bevat 12 tape extensions per pak, dit worden 6 banen in je haar. Het aantal hairextensions dat u nodig heeft hangt af van de dikte en de lengte van uw eigen haar. Hoe dikker het eigen haar is, hoe meer extensions er nodig zullen zijn om onderin dezelfde natuurlijke volume te creëren als boven in uw eigen haar. Ook de grootte en de vorm van uw hoofd spelen een belangrijke rol m.b.t. de hoeveelheid benodigde extensions. Standaard aantal benodigde pakken voor volume is 1 tot 3 en voor een haarverlenging 3 tot 5 pakken.

Extensions plaatsen
Er worden 2 ultra dunne tape extensions met het plakgedeelte tegen elkaar aan geplakt met een heel dun laagje van je eigen haar er tussen. Super comfortabel & snel!

Verzorging
Het belangrijkste aan de verzorging van de hairextensions is het borstelen en verzorging met professionele producten. Het is belangrijk dat u twee maal daags uw eigen haar en uw hairextensions goed uitborstelt om klitvorming te voorkomen.

De hairextensions worden niet meer gevoed door de hoofdhuid, daarom is het belangrijk de juiste verzorgingsproducten te gebruiken. Uiteraard krijgt u van ons een uitgebreid verzorgingsadvies. Bij een goede verzorging kunt u de hairextensions ongeveer 8 tot 10 weken laten zitten. Daarna zullen wij deze met een speciale verwijdervloeistof weer voor u verwijderen. Indien gewenst kunnen dezelfde extensions direct herplaatst worden na vervanging van de tape. Met één set haren kunt u meerdere malen doen (ong. 3/4 keer), wat veel geld bespaart t.o.v. wax extensions waarbij steeds nieuwe extensions aan dienen worden geschaft.

Verwijderen van HairTalk tape extensions
Door middel van speciale verwijdervloeistof wordt de tape losgeweekt en worden de extensions gemakkelijk uit het haar verwijderd.

SoCap Original wax extensions

Bij ons in de salon werken we uitsluitend met wax hairextensions van SoCap Original. Deze zijn te herkennen aan een 's' welke in de wax van de bonding is gestanst. De extenions van SoCap Original zijn van 100% human hair. U kunt de hairextensions dus gewoon wassen, verven, stijlen etc. Wilt u een betaalbare haarverlenging of volumebehandeling, dan kunt u met een gerust hart kiezen voor de hairextensions van SoCap Original. Houdt er wel rekening mee dat u uw haar regelmatig verzorgt met een masker en goede conditioner. Hairextensions met 3 maanden garantie + gratis extensionbostel!

Overige informatie SoCap Original hairextensions
De extensions worden gemaakt van Indiaas haar. In India offeren de pelgrims het haar in verschillende tempels. Dit haar wordt wereldwijd verkocht. In Napels, Italië is het hoofdkantoor gevestigd. Er werken ongeveer 20 personen op kantoor en ongeveer 30 personen in de fabriek. De fabriek is net buiten Napels gevestigd.
 
Aantal extensions
Het aantal hairextensions dat u nodig heeft hangt af van de dikte van uw eigen haar. Hoe dikker het eigen haar is, hoe meer extensions er nodig zullen zijn om onderin dezelfde natuurlijke volume te creëren als boven in uw eigen haar. Ook de grootte en de vorm van uw hoofd spelen een belangrijke rol m.b.t. de hoeveelheid benodigde extensions. Standaard aantal benodigde waxhairextensions:

Volumebehandeling  -  50 tot 75
Haarverlenging dun haar  -  75 tot 100
Haarverlenging normale haardikte  -  100 tot 125
Haarverlenging dik haar  -  125 tot 150
Haarverlenging extreem dik haar of kort haar  -  175 tot 200

Extensions plaatsen
Er wordt in onze salon uitsluitend met de meest veilige apparaten gewerkt. Door middel van warmte worden de hairextensions bevestigd in uw eigen haar. De hairconnector is 180 graden en is dus minder schadelijk voor je eigen haar dan een stijltang (deze zijn ongeveer 220 graden). Wij zullen de extensions op de platte manier bij u aanhechten. Bij deze techniek heeft de bonding de beste hechting op uw eigen haar.

Verzorging van hairextensions
Het belangrijkste aan de verzorging van de hairextensions is het borstelen en verzorging met professionele producten. Het is belangrijk dat u twee maal daags uw eigen haar en uw hairextensions goed uitborstelt om klitvorming te voorkomen.

De hairextensions worden niet meer gevoed door de hoofdhuid, daarom is het belangrijk de juiste verzorgingsproducten te gebruiken. Uiteraard krijgt u van ons een uitgebreid verzorgingsadvies. Bij een goede verzorging kunt u de hairextensions ongeveer 4 maanden laten zitten. Daarna zullen wij deze met een speciale verwijdervloeistof weer voor u verwijderen. Na 4 maanden kan de belasting te groot voor worden voor het eigen haar waardoor de kans bestaat dat u plukjes gaat verliezen. Om haarschade te voorkomen is het dan ook aan te raden om uw hairextensions na 4 maanden te laten verwijderen.

Belangrijk
Na het zetten van de hairextensions mogen deze 24 uur niet gewassen worden, zodat de bondjes ook aan de binnenkant goed uit kunnen harden. Ga nooit met nat haar slapen om klitvorming van uw eigen haar en de extensions te voorkomen.

Het verwijderen van Socap hairextensions
Met een speciale verwijdertang en verwijdervloeistof worden de Socap hairextensions weer verwijderd. Geadviseerd wordt om dit te doen na vier maanden draagtijd. Wanneer hier langer mee gewacht wordt, kan er haarschade ontstaan. Laat uw hairextensions nooit verwijderen door middel van een stijltang! Door het smelten van de keratinebondjes zal hierdoor wax in het haar achterblijven.

Prijslijst HairTalk hairextensions

Alle prijzen zijn inclusief:

Adviesgesprek
Speciale cleanse shampoo (voor goede hechting alvorens de extensions te plaatsen)
Hairextensions
Inzetten
Knippen/snijden
Föhnen & stylen

  30 cm 40 cm 50 cm 60 cm
1 pak (12 strips) €95 €125 €160 €200
2 pakken (24 strips) €190 €250 €320 €400
3 pakken (36 strips) €285 €375 €480 €600
4 pakken (48 strips) €380 €500 €640 €800
5 pakken (60 strips) €475 €625 €800 €1000


Indien u na het verwijderen van de extensions deze direct opnieuw laat plaatsen krijgt u € 10,- korting per pak.

Herplaatsen (verwijderen + nieuwe tape + direct opnieuw inzetten) € 35,- per pak
Herplaatsen (verwijderen + nieuwe tape + niet direct opnieuw inzetten) € 45,- per pak
Verwijderen (zonder herplaatsen) € 50,- geheel

Alle bovengenoemde bedragen zijn incl. BTW

Prijslijst SoCap Original hairextensions

Alle prijzen zijn inclusief:

Adviesgesprek
Hairextensions
Inzetten
Knippen/snijden
Föhnen & stylen
Gratis extensionborstel

Totaalbedrag incl. BTW
30 cm
50 € 95,00
75 € 145,00
100 € 195,00
125 € 245,00
150 € 295,00
175 € 345,00
200  € 395,00

40 cm
50 € 115,00
75 € 165,00
100 € 215,00
125 € 265,00
150 € 315,00
175 € 365,00
200  € 415,00

50 cm
50 € 135,00
75 € 195,00
100 € 255,00
125 € 315,00
150 € 375,00
175 € 435,00
200  € 495,00

60 cm
50 € 210,00
75 € 270,00
100 € 350,00
125 € 430,00
150 € 510,00
175 € 590,00
200  € 670,00

Verwijderkosten hairextensions
Het verwijderen van hairextensions kost € 0,75 per plukje. Indien u direct nieuwe hairextensions laat plaatsen dan krijgt u korting op het verwijderen en berekenen wij maar € 0,50 per plukje. Het verwijderen moet voorzichtig en professioneel gebeuren, wij zijn hier dan ook enige tijd mee bezig. Na het verwijderen kunnen eventueel de nieuwe extensions geplaatst worden.

Alle behandelingen zijn op afspraak & u kunt bij ons niet pinnen Prijswijzigingen, rechten en typefouten voorbehouden.