Botox & fillers

Ik ben Annemarie Smits....

cosmetisch arts en eigenaresse van Mooi Medisch Sportief. In 2010 richtte zij deze kliniek op. ‘Ik wil dat mijn klanten blij worden van hun behandeling. Het is niet de bedoeling om plastische en onnatuurlijke gezichten te creëeren. Iedereen wil graag horen: ‘ wat zie je er goed uit’ en niet ‘ wat heb je allemaal laten inspuiten’. Een goede uitleg over de mogelijkheden van de behandelingen vind ik erg belangrijk.
Hierdoor weet de klant precies wat hij/zij mag verwachten als resultaat.’

Wij staan voor een open en transparante communicatie met de klant. Onze klanten krijgen een uitgebreide intake alvorens tot behandeling wordt overgegaan. Annemarie werkt met de beste producten die er zijn in de cosmetische geneeskunde. Veiligheid, kwaliteit, resultaat, betaalbaar, dit zijn de kenmerken van onze producten. Om van alle nieuwe ontwikkelingen en behandelingen op de hoogte te blijven gaat Annemarie naar internationale anti-ageing congressen.

‘Ik vind ontwikkeling erg belangrijk. We willen onze klanten de nieuwste mogelijkheden bieden op het gebied van de cosmetische geneeskunde. Om dit te kunnen bieden, kijken we erg kritisch naar nieuwe behandelmogelijkheden voordat we die aanbieden. Veiligheid van het product staat samen met het resultaat centraal in onze keuzes hierin.’
Foto's / fillers

Wat is Botox®?
Botox®, oftewel botuline toxine, is een natuurlijk eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium Botulinum. De naam Botox® is een geregistreerde merknaam van het bedrijf Allergan Inc, de grootste producent ter wereld. Botox® remt de overdracht van prikkels van de zenuw naar de spier en wordt gebruikt voor het vervagen van dynamische rimpels. Dynamische rimpels ontstaan op plaatsen in het gezicht waar de mimiek sterk is, zoals bij de frons, het voorhoofd en rondom de ogen. Doordat de spiertjes niet meer of minder goed kunnen samentrekken, trekt de huid glad bij fijne lijntjes en vervagen diepe rimpels. Met Botox® kun je bovendien de vorming van (meer) rimpels voorkomen.

Al sinds de jaren 90 wordt Botox® toegepast voor cosmetische doeleinden. De oorsprong van Botox® ligt echter bij de specialismen neurologie en oogheelkunde, waar het gebruikt wordt om spastische spieren te laten verslappen. Een Botox® behandeling is veilig. Het middel heeft alleen een tijdelijk effect op de behandelde spier en geen invloed op de rest van het lichaam. Bovendien zal de behandelde spier zich volledig herstellen na enkele maanden.

Wat is een filler?
Fillers zijn injectables op basis van hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in het lichaam, onder meer in de huid. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onze huid vocht vast kan houden. Tijdens het verouderingsproces neemt de eigen capaciteit om hyaluronzuur aan te maken af, dit draagt bij aan de verslapping van de huid, huidplooien en volumeverlies.

Door het plaatsen van een filler kunnen statische rimpels worden opgevuld, waardoor deze vervagen of zelfs verdwijnen. Lijnen en vouwen die zichtbaar zijn in een ontspannen gezicht worden statische rimpels genoemd. Fillers kunnen ook gebruikt worden voor het herstel van volume in delen van het gezicht die dit zijn verloren, zoals de wangen en jukbeenderen. Daarnaast kunnen gebieden zoals de lippen worden verfraaid door deze wat extra volume te geven.

Wij werken uitsluitend met fillers van het merk Teosyal. Wij werken nooit met permanente fillers. Teosyal is te verkrijgen in diverse varianten, elk speciaal gemaakt voor specifieke doelen en effecten.


U bent van harte welkom bij ons in de salon voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek met Annemarie!Botox® behandelingen

Fronsrimpels € 150,00
Voorhoofdrimpels € 150,00
Kraaienpootjes € 150,00
Fronsrimpels en voorhoofdrimpels € 275,00
Voorhoofdrimpels, fronsrimpels en kraaienpootjes € 400,00
Wenkbrauwlift tweezijdig € 75,00
Dubbele wenkbrauwlift tweezijdig € 150,00
Antitranspiratiebehandeling oksels € 600,00


Teosyal® Hyaluronzuur behandelingen

Teosyal Global Action per 1,0ml
€ 370,00

Teosyal Deep Lines per 1,0ml
€ 395,00

Teosyal Ultra Deep per 1,0ml
€ 425,00

Teosyal Kiss per 1,0ml
€ 395,00

Teosyal Ultimate (liquid facelift) per 1,0ml
€ 425,00

Teosyal Ultimate (liquid facelift) per 3,0ml
€ 900,00

Teosyal Redensity I per 1,0ml
€ 225,00

Teosyal Redensity II per 1,0ml
 € 375,00

RHA 1
 € 300,00

RHA 2
 € 380,00

RHA 3
 € 415,00

RHA 4
 € 450,00